2020 Yılında Aslan Burcu

2020 Yılında Aslan Burcu

Aslan burcu 2020 yılını nasıl atlatacak konusunda merak vardır. Sağlık, aşk ve parasal ilişkileri aslanların 2020 yılı için nasıl gelişme gösterecektir. Kaliteyi ve özeni seven aslanların ne şekilde ve nasıl bir yıl geçireceklerini öğrenmek için hem kendi burcu aslan hem de yükselen burcu aslan olan kişiler için yazımızdan faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Adlan burcu 2018 ve 2019 yılında yaşadığı iş azlığı, maddi yetersizlik ya da işsizlik gibi durumlarından 2020 yılında kolay bir şekilde sıyrılacaktır. Maddi yetersizliklerin son bulduğu aslan burcu için koca bir yıl olacaktır. Aşk hayatında sürekli geçmişte takılı kalan aslan burçlarının geçmiş ile baplarını koparması halinde daha mutlu olacağı söylenebilir. Bunun yanında maddi açıdaki bolluk ve sağlıksal iyileşme süreçleri için ne yazık ki aşk hayatında da aynı beklenti içerisine girmek yanlış olacaktır. Aslan burcu kendine özem vereceği ve kendini düşünebileceği bir yıla giriş yapacaktır.

Özellikle gezegenlerin kombinasyonları, aslanların hem sosyal hem de özel hayatları konusunda oldukça dikkatli olmaları gerektiğini vurgulamaktadır. 2020 yılının ilk dört ayında oldukça dikkatli olması gereken ikil, ilişkiler bulunmaktadır. Sosyal hayatında çevresi ile anlaşmazlıklar yaşayabilir. Kendini mutsuz eden ilişkiler ile arası açılabilir. Özellikle sevgili ve evlilik hayatlarında ikili polemiklere girmeden ilk dört ayı sakin bir şekilde geçirebilirler.

2020 Yılında Aslan Burcu Kadını

2020 yılında aslan burcu kadını insan ilişkilerinde biraz daha kendilerini ikinci plana çekebilirler. Özellikle yeni tanıştığı her insana kendi hayatlarıyla ilgili her ayrıntıyı anlatmamalarını tavsiye ederiz. Ya da aslan burcu kadınının sık kullandığı bir durum olan senin yerinde olsam, ben olsam şöyle yapardım gibi insanları eleştirici cümlelerden uzak durmak gereklidir. İnsan ilişkilerinde bu durum yanlış anlaşılabilir bir duruma dönüşebilir ve aslanların sosyal açıdan zarar görmesine neden olabilir.

2020 yılı aslanlar için oldukça hareketli bir yıl olacaktır. Üzerinde çalıştığı projeler ve iş hayatında zorlanma yaşayan aslan burcu kadını, 2020 yılının ilk üç ayında bu zorlanmaları biraz daha sürdürebilir durumda bırakmaktadır. Bu zorluklara karşı asla isyan etmemeleri ve başarılı olmaya dair tereddüt yaşamamaları tavsiye edilir. Çünkü aslan burcu kadının hayatında geciken her şey sağlam temeller üzerine oturacak bir hal alacaktır.

Yılın başı aslan burcu için kendini yıpranmış ve yorgun hissetme dönemi olabilir. Ancak bu durum kalıcı değildir. Yaz aylarına giriş ile birlikte aslan burcu kadını tüm emeklerinin karşılığını almaya başlayacaktır.

https://www.superhaber.tv/astroloji/aslan-burcu

2020 Yılı Başak Burcu için Nasıl Geçecek?

Başak burcu sorun çıkarmayı ve sorun yaşamayı sevmeyen bir burçtur. Ancak herhangi bir sorun yaşadığında da bu sorunun dibine kadar ilerler. Bu nedenle 2020 yılı başaklar için aileleri ile sorun yaşadığı durumlarda haklı olmaya takılmayıp da huzurlu olmaya çalıştığı takdirde başak burcu kadını 2020 yılı içi ailesel sorunlarının üstesinden gelecektir.

2020 yılı başak burcu için oldukça zor bir sene olacak. İş ve aşk hayatınızdan çok büyük sınavlar verebilirsiniz. O kadar zorlayıcı zamanlar geçeceksiniz ki bazen uygulanan sınavları kaybedeceksiniz. Ancak 2020 yılının son aylarına doğru rahat ve huzura erebileceksiniz. İş arkadaşlarınızla 2020 yılın mayıs aylarında ciddi bir kavga edeceksiniz. Kavga konusunda haklı da olsanız siz suçlanacaksınız. Bu durum karşısında sağduyulu ve sakin tavırlar sergilemelisiniz. Haklılığınızı sakin bir şekilde halletmelisiniz. Eğer bu durumda daha fazla sinir gösterirseniz işinizi bile kaybedebilirsiniz. Siz sakin olun 2020 yılının son aylarında bu kavganız netliğe kavuşacaktır. Finansal anlamda da 2020 yılının 2. Yarısında dara düşebilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmamanızda fayda var. 2020 yılının ilk aylarında belli bir birikim yapmanızda fayda var. Her ay az da olsa köşeye bir miktar ayırmalısınız.

Aşk hayatınızda yılın ilk aylarının erken bitmesini isteyebilirsiniz. Çünkü eşiniz veya sevgiliniz yılın ilk aylarında özgürlüğünüzü çok kısıtlayacak. İş arkadaşlarınız ve sosyal arkadaşlarınızla rahat rahat bulaşamayacaksınız. İşiniz yeterince sizi zorladığı için arkadaşlarınızla stres atamadığınız için daha da sinirleneceksiniz. 2020 yılının mayıs ayları gibi partnerinizle ciddi kavgalar verebilirsiniz. Bu kavgalarınızda gayet haklısınız. Karşı tarafın aşırı kıskanç durumu ve özgürlüğünüzü kısıtlaması halinde zor hayatınız daha da çok zorlaşacak. Aşk hayatınız 2020 yılında böyle sürecek. Evliliğinizde yaşadığınız sorunları ancak 2021’ de çözüme kavuşturabilirsiniz.

Her burca dair güncel ve kesin etkili burç yorumları ile sayfamız sizlerin hizmetindedir. Bu sayede en kısa süre içerisinde yer alan burç yorumlarını kendi hayatınıza uygun şekillendirmeler ile yaşayabilirsiniz. Sadece haftalık ve aylık burç analizleri il değil aynı zamanda burç karakter yapıları ile de burç özellikleri hususunda bilgiler de sitemiz ile sunulmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YORUM